Referencer

Udtalelser fra tidligere klienter

“Jeg må få lov å takke deg for den fantastiske hjelpen og støtten da jeg bodde i … Du er/var en meget dyktig psykolog som lærte meg fra å være barn til å bli voksen. Det hadde ikke vært det samme uten din hjelp. Så mange takk.”

“Må bare si til deg, at du er dypt savnet av meg, og jeg må bare si at du har en spesiell plass i mitt hjerte. Takk for at du var der for meg den tiden. Du var en fantastisk psykolog, de er heldig i Danmark som har deg.”

Kære Jens Jacob. Jeg er meget taknemmelig! Jeg er meget taknemmelig over den måde, du har forholdt dig til mig på. Hele vejen gennem har du virket som om, at du ville mig det godt. Det er ikke til at forklare, præcis hvorfor, men jeg har hele tiden godt kunne lide dig! (Måske var det fra starten pga. dine seler og Converse sko 😉) Du har været en enorm støtte for mig!! Din måde at være på, har gjort, at jeg har følt mig hørt og set, forstået og respekteret. Dermed har jeg turdet åbne op for nogle ting, som jeg aldrig før har sat ord på. Bare det har været en lettelse. Men din modtagelse af det, jeg har sagt og gjort, har været afgørende. Du har både be- og afkræftet tanker og forestillinger, jeg har gjort mig, og selvom du ”bare” passer dit arbejde, skal du vide, at din opbakning, rådgivning, dine opgaver og tolerance, samt alt andet du har gjort, er blevet meget værdsat!! Især synes jeg, at det er utrolig flot, som du har håndteret mine voldsomme udbrud af gråd. At du har kunnet se igennem dem og ikke (så vidt jeg har lagt mærke til) er blevet meget irriteret over dem, men derimod har lyttet til, hvad jeg har forsøgt at sige, har været imponerende. Tak fordi du har hjulpet mig til samling. Jeg har opfattet alt dette som en form for omsorg og jeg har følt mig ”passet på” og ”hjulpet på vej”, så jeg ikke skulle stå alene i en kritisk tid, hvor jeg havde svært ved at klare mig selv. Samtidig har du taget en tilpas afstand/tilbageholdenhed og sat grænser for os begge. Jeg har også oplevet det som om du har været ærlig over for mig, hvilket jeg sætter meget stor pris på!! Dinne korrektioner, dine til tider ret provokerende kommentarer og dine fine historier og analogier har været meget øjenåbnende og udviklende for mig!! Tak! Dit arbejde har været imponerende og spændende at følge (selvom fokus selvfølgelig har været mine vanskeligheder…) Du er forbilledlig og god inspiration for mig nu, hvor jeg har fået modet tilbage. Fordi du har lyttet til og sat grænser for mig, forestiller jeg mig, at jeg er blevet bedre til at lytte til mig selv (og sætte grænser). Jeg øver mig i hvert fald i det og synes, at jeg er blevet stærkere. Jeg er glad for, at du har fastholdt mig i troen på mig selv. Tak for anerkendelsen af og respekten for min person. Mvh AK.

Publikationer
Læs min forskningsartikel “Håndtering af paradokser hos patienter med spiseforstyrrelse”.
Artiklen blev publiceret i det nordiske forskningstidsskrift Matrix i oktober 2013.

Læs min kronik i Information: Når diagnoser misbruges. Dagbladet Information, 4-5 november 2017